2023. augusztus 02.

Nem maradnak meg a Facebook Twitter-gyilkosának felhasználói

Nem vált be egyelőre a Meta Twitter-pótléknak szánt Threads nevű szolgáltatása. A Reuters szerint az appot kipróbálók fele ott hagyta az alkalmazást. Különösen kínos, hogy a hírügynökség értesülései szerint ezt a számot Mark Zuckerberg mondta egy Meta alkalmazottaknak tartott tájékoztatón.

A cég egyelőre arra fókuszált, hogy minél többen kipróbálják az új szolgáltatást. A Threads azonban nem emlékeztet sem a régi, sem az új Twitterre, aminek a konkurenciája akar lenni. Zuckerberg szerint egyelőre nem elégedetlenek azzal, hogy az appba regisztrálóknak csupán felét képesek megtartani.

"Természetesen, ha több mint százmillió ember iratkozik fel, akkor ideális esetben az lenne a jó, ha mindegyikük vagy legalább a felük felhasználó is maradna. Egyelőre még nem tartunk itt"

- mondta a Reutershez kijutott tájékoztató hangfelvételén.

Facebook

A Facebook újabb funkciókat tervez

Zuckerberg az újabb funkciók hozzáadásától várja, hogy javuljon a felhasználó megtartási ráta. Ilyen például a Threads desktop verziójának valamint egy működő kereső elindítása. Emellett építenek arra, hogy más Meta szolgáltatásokkal - köztük az Instagrammal - való összekötés miatt az emberek (és az EU) szeme előtt lesz a Threads.

A Twitter kihívói közül egyelőre egyik sem tudta megközelíteni az eredeti szolgáltatást. Ez annak fényében meglepő, hogy Elon Musk teljesen ötletszerűen vezeti a céget, amelyet múlt héten nevezett át a jól bejáratott neve helyett X-re

Vállalati adó: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram